Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 75€ στα προϊόντα χωρίς έκπτωση

Πολιτική Επιστροφών

Σε περίπτωση αλλαγής ή επιστροφής προϊόντων ισχύουν τα εξής:
Εφόσον μας έχετε δηλώσει τηλεφωνικώς στο 27210 94472 καθημερινές 9 π.μ. – 2 μ.μ. πως επιθυμείτε αλλαγή ή επιστροφή του προϊόντος, προχωράμε στην αντίστοιχη διαδικασία.

ΑΛΛΑΓΗ:
Αλλαγές γίνονται εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή των προϊόντων.

Την ίδια στιγμή που θα παραλάβετε τα νέα προϊόντα από εμάς, τότε προβαίνετε και σε ανταλλαγή χέρι-χέρι με το κούριερ της Speedex, στο οποίο παραδίδετε τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε. Αρκεί να είναι αφόρετα και στην αρχική τους συσκευασία και εν γένει να μη φέρουν αλλοιώσεις οι οποίες δεν υπήρχαν κατά την αποστολή του από εμάς. Σε αυτήν τη διαδικασία αλλαγής δεν επιβαρύνεστε με κάποια χρέωση.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΛΛΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ:

– Το νέο προϊόν θα πρέπει να είναι ή ίσης αξίας ή μεγαλύτερης αξίας

 Όλες οι αλλαγές γίνονται με την τρέχουσα τιμή των προϊόντων.

Σε περίπτωση που το νέο προιόν είναι μεγαλύτερης αξίας εξοφλείτε την διαφορά με αντικαταβολή (χρέωση αντικαταβολής 3,5€) ή με τραπεζική κατάθεση.

ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

ΜΟΝΟ στην περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, όπως και αν δικαιούστε, θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τη ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ που θα βρείτε εδώ, να τη συμπληρώσετε, υπογράψετε και να μας τη στείλετε μέσω συμβατικού ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος. Στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων γίνεται παρακράτηση του ποσού των 6 ευρώ, ίσο με την αξία των μεταφορικών επιστροφής του προϊόντος. Οποιαδήποτε διαδικασία αλλαγής ή επιστροφής προϊόντων γίνεται αποκλειστικά μέσω της Speedex. Δεν παραλαμβάνουμε με κανέναν άλλο τρόπο επιστροφές προϊόντων.

Σε περίπτωση αγοράς από το site μας με μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή, η οποία αποστολή δεν παραλαμβάνεται από τον πελάτη, διατηρούμε το νόμιμο δικαίωμα μας για αποζημίωση λόγω αθέτησης της συγκεκριμένης σύμβασης αγοράς εξ’ αποστάσεως.
Σε περίπτωση αγοράς από το site μας με μέθοδο πληρωμής την τραπεζική κατάθεση, τυχόν έξοδα επιβαρύνουν τον καταθέτη / πελάτη. Στην περίπτωση που χρεωθεί σε εμάς ποσό για έξοδα εμβάσματος διατηρούμε το δικαίωμα ακύρωσης της σύμβασης αγοράς.

ΕΚΠΤΩΣΗ 10%
Κάντε εγγραφή και κερδίστε έκπτωση 10% στην παραγγελία σας!
    ΕΓΓΡΑΦΗ
    Συμφωνώ με τους όρους χρήσης